top of page


Ondernemend, gestructureerd en spontaan. Zo kun je mij het beste omschrijven, en oké, misschien een klein beetje eigenwijs. Eindeloos op Pinterest of Funda op zoek naar inspiratie en om te kijken hoe ik dat ene huis zou inrichten. Naast dat ik graag op reis ga, is interieur dan ook een van mijn grote passies. Mijn naam is Ella Martens, ik ben 29 jaar en woon in Wanroij.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de NIA academie als interieurontwerpster en stylist. Daarnaast heb ik ook de cursus Sketchup gevolgd bij de NIA academie om zo de mooiste 3D ontwerpen te visualiseren. 

Tijdens mijn huidige werk in de zorg heb ik geleerd om te luisteren naar de behoeften en wensen van een ander en hoe ik diegene daarbij kan helpen. Eigenlijk precies hetgeen wat in een interieurplan terugkomt! Ik wil me kunnen inleven in jouw leven, zodat ik een interieurplan maak waarbij het niet alleen gaat om mijn persoonlijke stijl, maar vooral om de wensen en persoonlijke details van jou. 

Waar staat JOUW interieurontwerp voor?

Een ontwerp moet mooi en persoonlijk zijn, maar ook praktisch en leefbaar. Daarbij gaat het niet om mijn persoonlijke stijl als ontwerpster, maar om jouw wensen en persoonlijke details.

JOUW interieurontwerp
Ella: Over mij
bottom of page