top of page

DIENSTEN

Sfeerimpressie

SFEERIMPRESSIE

Een abstract en concreet moodboard van jouw wensen met persoonlijke details, die terug te zien zijn in het eindresultaat. Dit moodboard vormt de basis van het ontwerp.

Kleur- en materiaal advies

KLEUR- EN MATERIAAL ADVIES

Het gebruik van kleuren en materialen is het meest bepalend voor jouw interieurontwerp en heeft invloed op alle andere interieurkeuzes. Op basis van het moodboard, ontwerp ik een kleur- en materialenplan voor je. Denk hierbij ook aan raambekleding, behang en vloeren.

Ruimtelijke inrichting

RUIMTELIJKE INRICHTING

Een indelingsontwerp geeft de indeling van de ruimte weer. Samen kiezen we de indeling die het beste bij jouw leefsituatie past. Deze indeling werk ik uit in een 2D plattegrond.

Meubeladvies

MEUBELADVIES

De sfeerimpressie in combinatie met het kleur- en materialenplan dienen als basis voor een meubelvoorstel. In het meubelplan worden meubels geadviseerd die aansluiten bij jouw interieurontwerp, wensen en budget. Het meubelplan wordt gepresenteerd door middel van een productcollage waarin duidelijk te zien is hoe de verschillende meubels met elkaar combineren.

Meubels op maat

MEUBELS OP MAAT

Maatwerk is de mooiste oplossing om een ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Denk hierbij aan een eetkamerbank of bijvoorbeeld een inbouwkast. Bij een maatwerk ontwerp wordt jouw meubelstuk op maat ontworpen en uitgewerkt in 3D met de juiste maatvoering.

Verlichtingsadvies

VERLICHTINGSADVIES

Met licht creëren we visuele effecten of een bepaalde sfeer. In een plattegrond geef ik de plekken aan waar verlichtingspunten moeten komen, adviseer ik welke type lichtbronnen nodig zijn en geef ik advies welke armaturen het beste in de stijl van jouw interieur passen.

3D ontwerp

3D ONTWERP

Met een 3D impressie wordt de ruimte in Sketchup getekend en ingericht. Een 3D ontwerp zorgt voor een realistische weergave van de ontworpen ruimte en daarmee krijg je vanuit verschillende hoeken een kijkje in jouw nieuwe interieur.

Diensten: Diensten
bottom of page